fbpx
image

Uptown Apartments

 Het leven in Fethiye is anders met Up Town Apartments

Ben je klaar voor een privé woonruimte in Taşyaka, een van de meest bijzondere gebieden van Fethiye? U moet de privileges ervaren om betrokken te zijn bij een prachtig project dat u comfort, kwaliteit en perfectie zal geven. Met Up Town Apartments geïmplementeerd door Tufanlar İnşaat, zult u de privileges van meer dan eens investeren kunnen ervaren.

Dankzij dit project, dat wordt beschouwd als een van de meest bijzondere projecten van Tufanlar İnşaat, krijgt u ook de kans om winstgevend te worden met investeringen. U kunt de voordelen gaan voelen van betrokken zijn bij een perfect project dat aan verschillende behoeften zal voldoen. Dankzij dit project, dat zich op een van de meest bijzondere punten van de stad bevindt, kun je nu genieten van het leven in Fethiye.

Een perfect project in elk opzicht: Up Town Apartments

Als persoon die tijd in Fethiye wil doorbrengen, behoren investeren en het bezitten van onroerend goed tot de beste beslissingen die u kunt nemen. De appartementen en villa’s die in de regio zijn gebouwd, ondersteunen niet alleen de winstgevendheid, maar hebben ook een perfecte leefruimte. Dus, wat belooft dit project je?

Dit project, dat werd gebouwd in de regio Taşyaka, weet indruk te maken dankzij zijn gebruiksoppervlakte van 1357 m2. De grootte van de appartementen in het project varieert tussen 57 m2 en 147 m2. Bovendien wachten de appartementen op de verwachtingen van de investeerders met opties als 1+1 en 2+1.

In Up Town Apartments, waar in totaal 16 appartementen zijn, bieden 3 winkels grote kansen voor investeerders. Dit prachtige project, dat dicht bij het stadscentrum en op slechts 300 meter van Fethiye University ligt, ligt op 1 km van de AVM. Dit draagt ​​bij aan het ontstaan ​​van grote kansen voor investeerders.

De oplossingen die in het project worden gebruikt, brengen zowel kwaliteit naar voren als grote kansen voor investeerders. Hoewel alle materialen die in Up Town Apartments worden gebruikt de kwaliteit benadrukken, zorgt het vakmanschap ervoor dat het project jarenlang kan worden gebruikt. In deze context is het absoluut noodzakelijk om de deur naar kwaliteit te openen door te investeren in Taşyaka! Wilt u op een bijzonder moment tot een bijzondere aanpak komen? Dan zou u met Tufanlar İnşaat moeten beginnen te profiteren van de resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.

De sleutel tot een perfecte investering in Fethiye: Tufanlar İnşaat

Fethiye; Gelegen in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş, grenst het aan vele natuurlijke schoonheden. In dit opzicht trekt het niet alleen de aandacht, maar maakt het ook een benadering mogelijk die inspeelt op de behoeften door de nadruk te leggen op perfectie. Wilt u dankzij Tufanlar İnşaat de meest ideale investering doen? Dan hoef je alleen maar te komen tot kwaliteit.

Up Town Apartments staat bekend als een interessante oplossing vanwege de nabijheid van het stadscentrum en stelt u in staat om alle schoonheden van de Egeïsche regio te ontdekken. In deze richting zal het voor alle investeerders die in de regio willen wonen mogelijk zijn om de deur te openen voor investeringen in de Taşyaka-regio van Fethiye.

Investeren in Up Town Apartments, als opvallend punt, zal u veel geld opleveren, dankzij de nabijheid van zeer speciale gebieden zoals de Likya Yolu, en het strand van Ölüdeniz. Vooral als u in een leefruimte vol natuurlijkheid en kwaliteit wilt zijn, is het bereiken van perfectie met Up Town Apartments de perfecte optie voor u.

Valutamobiliteit is een belangrijk punt voor bijna iedereen die wil profiteren van investeringsmogelijkheden in Turkije. Wanneer buitenlandse investeerders in Turkije willen zijn, is het mogelijk om de schoonheid van de Egeïsche regio te verkennen en om prijsprivileges te gebruiken. In deze richting, zou je niet graag deel uitmaken van een van de meest bijzondere projecten van de Taşyaka-regio door te kiezen voor de privileges van Tufanlar İnşaat?