fbpx
image

Likya Garden

Het hart van Fethiye klopt in de Likya Garden!

Open de deuren van een perfecte investering met Likya Garden, een van de meest interessante projecten van Fethiye!

Hoewel Fethiye een van de gebieden is die de afgelopen jaren de meeste investeerders aantrekt, moet worden vermeld dat de opkomende projecten in de regio in dit opzicht een grote rol spelen. Als Tufanlar İnşaat (bouw) hechten we veel belang aan de opkomst van projecten die het beste aan uw behoeften voldoen en die u kwaliteit en perfectie bieden. Als perfect alternatief in dit opzicht is Likya Garden slechts een van de alternatieven die waarde toevoegt aan de regio!

Likya Garden is een prachtig project waarmee je perfectie kunt bereiken in Taşyaka, de nieuwe favoriete plek van de regio. Het is ook waardevol dat het project tot in elk detail wordt doordacht en oplossingen biedt voor verschillende behoeften. Bent u klaar om een ​​alternatief te kiezen dat het beste aan uw behoeften voldoet? Bekijk dan eens de opmerkelijke kenmerken van een nieuw en favoriet project!

Project dat inspeelt op verschillende behoeften

Wil jij in actie komen met een aanpak die gericht is op perfectie? Wat u moet doen voor een speciale oplossing met Likya Garden is vrij eenvoudig! Evalueer de opties die aan uw behoeften voldoen en laat u de deur openen naar een kwaliteitsgerichte aanpak. Wat ontbreekt er als Tufanlar İnşaat in ons project waar we perfectie naar u toe brengen?

Gelegen in het hart van Taşyaka, zal het project u het gevoel geven dat u zich in een vakantiedorp bevindt. Bovendien maakt het feit dat het project verschillende alternatieven biedt, zoals 1+1, 2+1 en 3+1, het u gemakkelijker om degene te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Het is wenselijk dat investeerders profiteren van winstgevende alternatieven met 96 appartementen in het project, met een totale gebruiksoppervlakte van 7357 m2.

Het wordt voor u heel spannend om deel te nemen aan dit project dat de aandacht trekt om het comfort van een hotel in uw eigen bezit te ervaren! Het slaagt erin om een ​​investeringswaardig project te zijn met zijn kinderzwembad, tuin en beveiligingsoplossingen, in overeenstemming met de aardbevingsvoorschriften, architectonisch perfect. Leg perfectie vast door uw plaats in het project in te nemen, waardoor u zich in alle opzichten op uw gemak voelt!

Likya Garden trekt de aandacht met zijn locatie

Hoewel Likya Garden een van de interessantste investeringsprojecten in de regio is, is het voor veel investeerders ook de sleutel tot winstgevendheid. Het belangrijkste kenmerk dat het project waardevol maakt, is echter de locatie!

Het project, dat op een punt in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş ligt, is een succesvol alternatief voor binnenlandse en buitenlandse investeerders. Likya Garden, die oprijst naast attracties zoals de Likya yolu, Ölüdeniz en Babadağ; op slechts 3 km van de stad, op een plek waar u de natuurlijkheid kunt voelen. Het feit dat het ongeveer 8 km van Ölüdeniz ligt, is slechts een van de alternatieven die het project speciaal maakt.

Met Likya Garden, waar u zich in alle opzichten op uw gemak voelt, kunt u gaan profiteren van de privileges om als belegger winst te maken. U zult in staat zijn om te handelen volgens uw verwachtingen in dit project, dat geschikt is voor elke behoefte op het gebied van binnenlandse en buitenlandse investeerders.

Verdienen voor iedereen is mogelijk met Likya Garden

Het feit dat Fethiye de afgelopen periode een aantrekkelijk investeringscentrum is geweest, stelt investeerders in staat om zich druk te maken over de opkomende projecten hier. Als Tufanlar İnşaat bieden we lucratieve opties aan investeerders terwijl we projecten ondertekenen met een hoge architectonische waarde. Met de fluctuatie in de wisselkoers zijn vastgoedkansen die beleggers met een meer geschikte optie kunnen kopen, voor buitenlanders die het voordeel van T.R.burgerschap kansen biedt.

U moet weten dat het onroerend goed dat u koopt niet alleen comfort en kwaliteit zal bieden, maar ook in korte tijd zal zorgen voor huurinkomsten en winstgevendheid. U zult altijd de privileges kunnen ervaren om betrokken te zijn bij een zorgvuldig ontworpen project. Ervaar de kwaliteit van Tufanlar İnşaat door plaats te nemen in de Likya Garden, de stijgende waarde van Fethiye!