fbpx
image

Naam van het project: Cordonn Residence

Neem deel aan Fethiye’s meest bijzondere project met Tufanlar İnşaat!

Wat dacht je van een andere optie dan het verkennen van de natuurlijke schoonheden en bezienswaardigheden van Fethiye? Met Cordon Residence, dat kan worden gedefinieerd met comfort, luxe, kwaliteit en vakmanschap, kunt u de deur openen naar de investering die uw dromen siert. U zult zich realiseren dat u de ideale keuze heeft gemaakt in het onroerend goed dat u hebt gekocht met dit perfecte project, op slechts 200 meter van de zee!

Opkomend als een project in het hart van Fethiye, slaagt Cordon Residence erin om de aandacht te trekken met zijn kenmerk van een prachtige leefruimte. Het is een ander voorrecht dat dit project, dat wordt beschouwd als een kans voor veel binnenlandse en buitenlandse investeerders, groeit met de zekerheid van Tufanlar İnşaat! In het project, dat tot in elk detail werd voorbereid met het comfort van investeerders in gedachten, kunt u profiteren van de privileges van de omliggende attractiecentra.

Maak uw keuze de juiste investering met een gigantisch project

Cordon Residence is een van de alternatieven die de aandacht trekt als een project dat waarde toevoegt aan Fethiye, voorbereid met een luxueuze architecturale benadering. In dit project, dat we als Tufan İnşaat erg waarderen, is ons hele doel om een ​​goede keuze te maken tussen de onroerende goederen waar de investeerders blij mee zullen zijn.

Cordon Residence, dat zal verrijzen als een meesterwerk op het punt waar de Egeïsche en de Middellandse Zee elkaar ontmoeten, voldoet op de beste manier aan uw behoeften met in totaal 60 appartementen en 20 winkels. Naast de appartementen die zijn ontworpen met de 1+0 kantooroptie, kunt u kiezen uit een van de vele appartementalternatieven in verschillende maten zoals 1+1, 2+1 en 4+1. Dit project, dat naar verwachting in december 2022 wordt opgeleverd, stelt investeerders in staat om in korte tijd in een comfortabel leven te stappen.

De wens om een ​​attractiecentrum te creëren aan de strandzijde van Fethiye; Het stelt investeerders ook in staat om alles te vinden samen met plaatsen zoals markten, scholen, restaurants, cafés en ziekenhuizen eromheen. Het is een alternatief dat door zijn hoge standaarden tot in elk detail is doordacht!

Begin een leven op een perfect punt met uw investeringen in Fethiye

Cordon Residence, kandidaat voor een van de meest succesvolle projecten in Fethiye, weet dankzij de ligging in het middelpunt van de belangstelling te staan ​​van veel investeerders. Gelegen in het centrum van Fethiye, bevindt het project zich op een zeer toegankelijke locatie in de stad, evenals in een gebied dat precies in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş ligt. Dalaman Airport ligt op slechts 57 km afstand van dit project dat oprijst tegen het uitzicht op zee! Met dit aspect is het vervoer vrij eenvoudig en comfortabel voor degenen die een zomerhuis in Cordon Residence willen kopen.

Cordon Residence, dat een heel speciale plaats inneemt in de stedelijke nederzetting Fethiye, trekt ook de aandacht door de nabijheid van natuurlijke schoonheden. Het ontdekken van de Likya Yolu, het strand van Ölüdeniz en Babadağ, die elk jaar wachten om ontdekt te worden door miljoenen mensen, door te investeren in dit project is iets heel anders. In een project omringd door schoonheden, kun je de kabelbaan gebruiken om Babadağ te beklimmen wanneer je maar wilt en je vrije tijd doorbrengen op het strand van Ölüdeniz, dat de aandacht trekt met zijn gouden zand.

Een winstgevende investeringsmogelijkheid

Investeren in een van Fethiye’s meest magnifieke projecten zal u niet alleen in staat stellen om onroerend goed te hebben met stijgende waarde. Het zal ook de deur voor u openen om onroerend goed te bezitten dat hoge huurinkomsten en verdienmogelijkheden biedt. U moet ook de deur openen naar winstgevende investeringen in Fethiye, een van de punten waar het hart van het toerisme het hele jaar door klopt.

Het is tijd om te investeren om samen met uw dierbaren een gloednieuw leven te hebben in Fethiye! Fethiye wacht om u te omhelzen met de privileges van Cordon Residence en Tufan İnşaat.