fbpx
70.YIL

We bouwen aan vertrouwen sinds 1952.

Tufan Group begon zijn activiteiten in het Fethiye-district van Muğla in 1952 op het gebied van textiel en sieraden, wat zijn eerste onderneming is. Tufan Group, dat in korte tijd naam maakte in de regio met zijn successen op het gebied van textiel en sieraden, heeft in 1982 zijn ervaring en kennis uitgebreid met de investeringen die het heeft gedaan in de bouw- en vastgoedsector door het adopteren van betrouwbaar en eerlijk werken als uitgangspunt.

 

Tufan Group, die de bouw van meer dan 700 huizen in de bouwsector heeft voltooid, de locomotief van de groep, is een van de grootste bouwbedrijven in de regio die kwaliteitswoningen produceert. In regio’s zoals Fethiye, Ölüdeniz, Ovacık, Çalış, Üzümlü, Göcek; heeft met succes particuliere woning-, villa-, verschillende hotel- en werkplekprojecten uitgevoerd en afgerond. Tufanlar İnşaat geeft richting aan haar lopende projecten door haar ervaring en kennis uit het verleden aan te vullen met de hedendaagse hedendaagse bouwpraktijken.

 

image
TUFAN GRUP

We blijven de pionier van de regio in verschillende sectoren.

 

Tufan Group, die aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt in het institutionaliseringsproces; Het is een van de belangrijke hoekstenen van de regionale economie met zijn activiteiten op het gebied van bouw, onroerend goed, sieraden, brandstof en herenkleding, valutawinkels, gerenommeerde merken, en werkgelegenheid van meer dan 100 mensen.

Tufan-groep; Met de kracht die het put uit zijn diepgewortelde verleden, zet het zijn diensten voort door het begrip van het werk te behouden dat het heeft gebouwd op de fundamenten van focus, innovatie, vertrouwen en eerlijkheid.