fbpx
image

Pınara Residence

Een aantrekkelijke oplossing met Pınara Residence

Wilt u investeren in een van de meest interessante gebieden van Fethiye? Je moet niet vergeten dat je met Tufan Pınara Residence positief op dit verlangen kunt reageren en de kwaliteit kunt voelen. Pınara Residence, een op maat gemaakt project, belooft kwaliteit en perfectie met de zekerheid van Tufanlar İnşaat. U hoeft alleen de definitieve beslissing over de investering te nemen.

Gelegen in een van de vakantiecentra van Turkije, slaagt het project erin de aandacht te trekken, niet alleen met zijn locatie, maar ook met zijn architecturale kenmerken. Deelnemen aan dit project, dat zich richt op het milieu en de mens en tegelijkertijd een kwaliteitsgerichte oplossing biedt, wordt een voordeel voor alle investeerders. U kunt de zekerheid van Tufanlar İnşaat gaan gebruiken om van een perfecte kans een winstgevende investering te maken.

Wat staat u te wachten met Pınara Residence?

Pınara Residence, een van de meest opmerkelijke projecten van de Hisarönü-regio, maakt het mogelijk om te investeren in 34 verschillende appartementen. De totale gebruiksoppervlakte van 3312 m2 in het project, dat alternatieven biedt in overeenstemming met de behoeften van de investeerders die aan het project willen deelnemen, brengt enorme oplossingen met zich mee. Met name het feit dat er te veel delen zijn gereserveerd voor gemeenschappelijke ruimtes, brengt de voordelen van sociale ruimtes naar voren.

Er zijn 3 verschillende soorten flats, 66 m2, 76 m2 en 118 m2, in het project, dat is voorbereid met een perspectief dat om zijn investeerders geeft. Daarnaast vertonen terrassen en balkons ook verschillende kenmerken, afhankelijk van de grootte van de flats. Kijkend naar de gemeenschappelijke ruimtes, is er een zwembad van 144 m2 gereserveerd voor volwassenen en een kinderbad van 20 m2.

Een van de meest opvallende aspecten van de woonruimte is de hoge kwaliteit van de materialen die bij de bouw van het project zijn gebruikt. Hoewel de zorgvuldige selectie van elk materiaal de kwaliteit van het project verhoogt, is het ook een belangrijk detail om het 24 uur lang te controleren met een beveiligingscamera. De beschikbaarheid van opties om aan alle behoeften van investeerders te voldoen, benadrukt de voorkeur voor Pınara Residence. Bovendien vestigt de kwaliteit van dit project op vele manieren de aandacht op de privileges.

De winstgevendheid van bijna elke investeerder in het project, dat vanwege zijn ligging op 1 minuut lopen van veel attractiecentra ligt, is op zijn hoogtepunt. Wilt u niet profiteren van een zeer rendabele investering door uw keuze hierin te maken?

Maak kans op investeringsmogelijkheden in Fethiye!

Fethiye; Gelegen in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş, grenst het aan vele natuurlijke schoonheden. Het feit dat de regio zeer dicht bij veel centra ligt, weet de aandacht van investeerders te trekken. Wilt u als investeerder rekening houden met dit detail, dat zowel Turkse als buitenlandse investeerders tevreden stelt?

Hoewel Pınara Residence wordt beschouwd als een van de projecten die de aandacht trekken om een ​​kwaliteitservaring te hebben, is een van de meest ideale aspecten van het project dat het direct naast Ölüdeniz,Likya Yolu, Kelebekler Vadisi, Babadağ en vele andere schoonheden ligt. Dicht bij toeristische plekken zijn terwijl u natuurlijkheid en comfort voelt, opent de deur naar zeer bevoorrechte resultaten voor degenen die bij dit project betrokken zijn. Ben je bereid om hierin zoveel mogelijk je steentje bij te dragen?

De transformatie van Turkije tot een investeringscentrum van dag tot dag stelt een toenemend aantal mensen in staat om te investeren in projecten die de voorkeur hebben van Tufanlar İnşaat. Dit is eigenlijk een van de belangrijkste details die kwaliteit naar voren brengen in Pınara Residence. De hausse onder beleggers die wordt gezien als gevolg van de schommelingen in wisselkoersen, piekt ook met kansen op het Turkse staatsburgerschap. In dit kader is het de bedoeling om volledig in te spelen op de behoeften van investeerders.

Als u Pınara Residence als belegger kiest, kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt al uw vragen over het project beantwoorden.