fbpx
image

City Center Apartments

De meest ideale woonruimte van Fethiye: appartementen in het stadscentrum

Zou u niet graag een eigen woonruimte hebben in Fethiye? In dit project, dat u kwaliteit, comfort en nog veel meer brengt, heeft u niet alleen een standaard appartement. Tegelijkertijd heeeft u plekken waar u uw prettiger kunt voelen. Bereik dan de opwinding om een ​​stap dichter bij comfort te komen met City Center Apartments!

City Center Apartments, een van de beste in de regio dankzij het ontwerp en de materiaalnormen, bieden niet alleen een woonruimte. Tegelijkertijd is het een van de alternatieven waar u direct naast Ölüdeniz vakantiemogelijkheden kunt pakken. U kunt het perfecte leven bereiken dat u nodig heeft dankzij de appartementen, die verweven zijn met de natuur en veel functionele kenmerken hebben. City Center Apartments, die alle schoonheden van de Egeïsche regio bevatten, laten ook een droom uitkomen.

De totale gebruiksoppervlakte van dit project, dat is ontworpen met de kwaliteit van Tufanlar İnşaat in de regio Fethiye, is 930 m2. Er zijn in totaal 20 appartementen in blokken A en B in het project, dat is ontworpen als twee blokken. Deze appartementen, tussen 57 m2 en 145 m2, voldoen aan verschillende verwachtingen. Milieuvriendelijke benaderingen zijn ook opmerkelijk in dit zeer speciale project in termen van comfort, kwaliteit en focus op behoeften.

Perfect ontwerp en levenskwaliteit

Tufanlar İnşaat biedt kwaliteit en bruikbaarheid en beantwoordt tegelijkertijd aan de verwachtingen van de investeerders, en is zeer nauwgezet in het City Center Apartments-project. Terwijl in de behoefte aan warm water wordt voorzien met de zonnepanelen die in deze context worden gebruikt, zijn de stalen deur, verwarmingssystemen, thermische isolatie en vele andere details slechts enkele van de details die comfort naar voren zullen brengen.

Dit project, dat in 2018 werd opgeleverd en beantwoordt aan de verwachtingen van investeerders, bevindt zich op een van de belangrijkste punten van Fethiye. Op dit moment neemt het aantal investeerders dat in het project wil investeren weliswaar toe, maar zijn de mogelijkheden beperkt. Het belangrijkste aspect van het project dat het speciaal maakt, is dat het een structuur heeft die aan verschillende behoeften zal voldoen. Vooral voor degenen die zeer kleine of grote appartementen willen, is het mogelijk om met City Center Apartments de deur te openen naar een kwaliteitsinvestering.

Het zal voor u heel bijzonder zijn om aan dit project deel te nemen, dankzij de gemeenschappelijke ruimtes en functies die het beste voldoen aan de behoeften van investeerders. Wat dacht u ervan om de deur naar een speciale oplossing voor u te openen zonder tijd te verliezen?

Het is tijd om comfort te ervaren in Fethiye!

Dankzij City Center Apartments gebouwd in een van de meest opvallende gebieden van Fethiye, krijgt u de kans om te leven in een geografie in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş. Naast de ligging op een punt zeer dicht bij het stadscentrum, brengt het feit dat het natuurlijkheid en comfort voor uw voeten biedt, dit project op de voorgrond.

Gelegen op een punt dicht bij Dalaman Airport, dat u zult gebruiken voor uw aankomst en vertrek uit Fethiye, is dit project een heel speciale plek om van de chaos van de stad af te komen en te ademen. Dit project, dat oprijst in de schaduw van de pracht van Babadağ, biedt u speciale ervaringen wanneer u ervoor kiest om een ​​zomerappartement te kopen. Bovendien verandert het beklimmen van Babadağ met behulp van de nieuwe kabelbaan in een heel andere opwinding dankzij City Center Apartments.

De volatiliteit van de wisselkoers in Turkije en de opkomst van voordelen voor buitenlandse investeerders bieden ook kansen voor investeerders. Investeren met Tufanlar İnşaat-privileges, als een van de meest betrouwbare oplossingen in Fethiye, opent niet alleen de deur naar winstgevendheid, maar ook naar betrouwbare winkelmogelijkheden. Wil je in een omgeving zijn waar je elke dag behalve 2 maanden van het jaar van de zon kunt genieten? Dan kun je beginnen met het vangen van comfort met City Center Apartments.