fbpx
image

Projektname: Begonvil Apartments

Wilt u een winstgevende investering doen met Begonvil Sitesi, een van de leukste projecten van Fethiye? U zult een alternatief hebben dat het beste aan uw verwachtingen zal voldoen in dit project, dat stijgt met Tufanlar İnşaat-privileges. Open de deur naar de kans om te profiteren van een winstgevende en kwalitatieve investering, dankzij dit project dat u in staat zal stellen om perfectie te bereiken!

Begonvil Site, een van de meest succesvolle vastgoedprojecten in Fethiye, weet de aandacht te trekken zowel door zijn ligging als door de kwaliteit die het biedt. Het project, dat inspeelt op de verschillende behoeften van investeerders, wordt ook gewaardeerd als een buitengewoon alternatief. Gelegen op een zeer centraal punt in Fethiye, bereidt het project je voor op een leven in het hart van het leven.

Een perfect project voor verschillende behoeften

Met zijn aanpak die prioriteit geeft aan diversiteit, slaagt Tufanlar İnşaat erin te handelen met een begrip dat op elke behoefte zal reageren. In dit opzicht, terwijl het een kwaliteitservaring biedt, houdt het altijd de investeringsnormen op het meest ideale niveau. Wat staat u te wachten in het project dat past bij uw behoeften en dat de aandacht trekt met zijn architectonische details?

Er zijn in totaal 40 appartementen in het project, wat een echte leefruimte belooft met een totale gebruiksoppervlakte van 3515 m2. Terwijl 20 van de appartementen zich in het 1+1-concept bevinden, bieden de andere 20 appartementen een perfecte investeringsmogelijkheid met het 2+1-concept. Verwacht wordt dat iedereen, behalve zeer grote gezinnen, interesse zal tonen in de projecten die zijn ontworpen in het kader van zomerappartementen.

Hoewel het erop gericht is u luxe en comfort te laten voelen binnen de reikwijdte van het project, brengt het u in alle opzichten comfort met kinderspeelplaatsen, zwembad en beveiligingsoplossingen. Bovendien trekt het feit dat het project in de nabije toekomst wordt opgeleverd de aandacht van investeerders!

Een investeringsmogelijkheid in het hart van de stad

Begonvil Sitesi, gelegen in een van de meest interessante punten van de stad, streeft ernaar u zich op uw gemak te laten voelen. Het slaagt erin om het middelpunt van de aandacht van elke belegger te zijn, dankzij de nabijheid van attractiecentra en het gemak van transport. Een van de meest bijzondere aspecten van het project is dat het 5 km van het centrum van Fethiye en slechts 3 km van het strand van Calis ligt. Dankzij deze functie wordt het project het nummer één alternatief voor iedereen die wil investeren.

Je moet niet vergeten dat je kunt genieten van het openen van de deur naar het leven in dit project, dat zich midden in Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş bevindt! Het is ook zeer waardevol dat het project, dat bekend staat om de nabijheid van de meest interessante punten van Turkije, zoals de Likya Yolu en Ölüdeniz, wordt ontworpen door Tufanlar İnşaat.

Dankzij de centrale ligging, terwijl u kunt genieten van de meest actieve zomerdagen in Fethiye, slaagt het er ook in om de toegang tot de luchthaven van Dalaman te vergemakkelijken met een afstand van ongeveer 60 km. Met dit aspect is het voor gasten die van zowel binnenlandse als internationale vluchten komen heel gemakkelijk om Begonvil Sitesi te bereiken.

Winstgevende investeringsmogelijkheid met luxe architectuur

Begonvil Site is een van de meest interessante alternatieven in Fethiye, omdat het een boetiek maar speciaal project is. We mogen niet vergeten dat het een architectonisch goed doordacht project is en dat het kwaliteiten heeft die waarde toevoegen aan Fethiye en zijn omgeving.

Het zal een groot prestige voor u zijn om deel te nemen aan het Begonvil Complex, dat veel aandacht trekt met zijn lucratieve waarde en tegelijkertijd comfort, luxe, kwaliteit en nog veel meer biedt. U profiteert van verschillende mogelijkheden, vooral dankzij de Begonvil Site, waar u zich realiseert dat u in korte tijd een winstgevende investering heeft gedaan.

Het is tijd om je plaats in te nemen in Fethiye’s meest bijzondere project!