fbpx
image

Modern Life Villas

 Een modern leven met modern Life Villas

Wilt u een modern leven leiden in een van de meest bijzondere punten van Fethiye? Modern Life Villas slaagt erin een buitengewoon villaproject te zijn dankzij het kwaliteitsontwerp en de goed doordachte details. De nabijheid van natuurlijke schoonheden en het feit dat u vele andere alternatieven kunt ontmoeten, versterken uw hand in Modern Life Villas. Het enige wat u hoeft te doen is de deur openen naar een kwaliteitsvol leven.

Als u wilt dat de villa die u wilt bezitten niet alleen moderne maar ook luxe oplossingen biedt, moet u beginnen met het evalueren van de alternatieven die speciaal voor u zijn. Beschik over een moderne aanpak, vooral met het brede gebruiksgebied en de functies die het beste aan uw behoeften voldoen. Dankzij de goed gekozen locatie en vele andere kenmerken, biedt Modern Life Villas u een zeer goede investeringsmogelijkheid!

Dit villaproject, dat opmerkelijke kenmerken vertoont met zijn architectuur, is een van de meest ideale oplossingen om tijd door te brengen met uw dierbaren. Wat dacht u er dan van om eens nader te bekijken wat er werd overwogen tijdens het ontwerp van het project?

Oplossingen voor moderne villa’s wachten om u te ontmoeten!

Met het villaproject in de Calis-regio van Fethiye, zult u een speciaal gebied voor u kunnen hebben. Dankzij 14 verschillende villa’s ervaart u geen verwarring bij het maken van uw investeringsbeslissing. Bovendien kunt u maximaal profiteren van de oplossingen die u verkiest.

Het is mogelijk om te praten over 3 verschillende opties in het villaproject met een gebruiksoppervlakte van 4400 m2! Hoewel er 3 verschillende villatypes zijn, 159 m2, 184 m2 en 289 m2, is het mogelijk om alternatieven aan te bieden zoals 3+1, 4+1 en 6+1. Dankzij de serieuze omvang van de villa-opties is het mogelijk om oplossingen te vinden die aan elke behoefte voldoen.

Deze villa’s liggen op slechts 3 km van het stadscentrum en op slechts 350 meter van het strand. Dit is een duidelijke indicatie dat ze zich in een van de hoogste kwaliteitspunten van de regio bevinden. Wilt u met Modern Life Villas op de beste manier inspelen op uw wensen? Maak dan uw keuze uit deze villa’s, die in 2016 zijn opgeleverd en winst opleverden voor de investeerders.

U zult de privileges ervaren om quality time door te brengen met uw dierbaren in perfecte villa’s die aan verschillende behoeften voldoen. Met name de momenten die u beleeft in uw privézwembad en gebruiksruimte zullen ervoor zorgen dat de kwaliteit ook voor u het hoogst is. Dus hoe zit het met het ondernemen van actie zonder tijd te verspillen?

Investeren in de meest private regio van Fethiye

Fethiye; Gelegen in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş, grenst het aan vele natuurlijke schoonheden. Het feit dat de regio een aantrekkelijke plek is, biedt serieuze kansen voor iedereen die hier tijd wil doorbrengen. Het enige dat u hoeft te doen, is handelen met een kwaliteitservaring. Voor een perfecte oplossing en buitengewone ervaring, moet u uw plaats innemen in dit project in de Çalış-regio van Fethiye.

Naast het feit dat het zeer dicht bij Dalaman Airport ligt, is het grenzend aan vele schoonheden zoals de Likya Yolu, Kelebekler Vadisi, Çalış Strand, Ölüdeniz en Babadağ een van de details die bekend moeten zijn over Modern Life Villas. Wilt u comfort op het hoogste niveau ervaren door op deze manier optimaal in te spelen op uw behoeften? Dan kunt u door de projectdetails bladeren zonder tijd te verspillen en een speciale ervaring voor u te hebben.

Afgezien van de perfectie van het project, moet u ook rekening houden met het feit dat Turkije een land is waar u maximaal kunt profiteren van investeringen. Fethiye is een onmisbare locatie voor buitenlanders die het Turkse staatsburgerschap willen verkrijgen en investeerders die het wisselkoersverschil in hun voordeel willen gebruiken tegen betaalbare prijzen. Op dit moment hoef je alleen maar te genieten van quality time!