fbpx
image

Corner Villas

Investeren in de mooiste hoek van Fethiye: Corner Villas

Bent u op zoek naar een bijzonder project om te investeren in Fethiye? Hoe zou u dan een winstgevende en voordelige investeringsmogelijkheid met Corner Villas willen evalueren? Door een van de 3 privévilla’s te kiezen, kunt u een prachtige woonruimte kiezen waar u tijd kunt doorbrengen met uw dierbaren. Met de zekerheid van Tufanlar İnşaat (bouw)  is het mogelijk om de privileges van Corner Villas te grijpen!

Is het niet je grootste wens, net als iedereen, om een ​​villa te hebben in het hart van de stad in het Hisaronu-gebied van Fethiye? Na het bekijken van dit villaproject, dat u natuurlijkheid en perfectie zal laten voelen en verweven is met schoonheden, zult u het erg leuk vinden. Dan kunt u uw investering doen door uw villa te kiezen zonder tijd te verliezen.

Open de deur naar het leven in Fethiye met Corner Villas!

Tufanlar İnşaat doet geen concessies aan kwaliteit en biedt u de meest opmerkelijke oplossingen van Fethiye. Dankzij het ontwerp, de op de behoeften gerichte kenmerken en de kwaliteit, kunt u een villa hebben die iedereen zal wensen. Bovendien zijn de details die in het project worden gebruikt een duidelijke indicatie van zorgvuldigheid. Ook u kunt met Corner Villas de deur openen naar een echt luxe leven. Maar je moet eens nader kijken naar wat er in dit project gebeurt!

Als u een opwindende vakantie-ervaring wilt hebben, kunt u in de regio Hisarönü van Fethiye de echte kwaliteit ervaren. Op dit moment kan het feit dat er 3 villa’s in het project zijn, wat een verschil maakt met de locatie, een beperkt aantal investeerders aanspreken. Het feit dat het project echte perfectie biedt, is echter een uitstekende gelegenheid voor villainvesteringen voor mensen die op zoek zijn naar luxe.

De totale binnenruimte is gepland als 153 m2 voor 3 verschillende villa’s met 550 m2, 410 m2 en 440 m2 gebruiksoppervlakken. Hieruit blijkt dat er geen interieur verschil is tussen de villa’s, maar er is diversiteit in het exterieur. Terwijl u van de zomermaanden kunt genieten met het 16 m2 grote terras/balkon, is het mogelijk om tijd door te brengen met uw dierbaren in het 28 m2 grote privézwembad. Naast dit alles bewijzen het bouwproces met fijne afwerking en de zeer hoge normen van de gebruikte materialen de kwaliteit van het project.

Een ander punt dat de aandacht trekt, is dat de villa’s dicht bij de moderne woonruimtes liggen, evenals het interieur en de gebruiksruimte. Om deze reden heb je niet alleen de mogelijkheid om kwaliteit te bereiken, maar ook om in het leven te staan.

Ontdek de schoonheden van Fethiye

Fethiye; Gelegen in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş, grenst het aan vele natuurlijke schoonheden. In dit opzicht heeft het de eigenschap dat het een van de meest geprefereerde plekken is voor vakantieliefhebbers. Wilt u betrokken zijn bij een project dat opvalt met uw projectinvestering en kwaliteitsgerichte keuze? Dan hoef je alleen nog maar gebruik te maken van de privileges van Corner Villas, dat zeer dicht bij het stadscentrum ligt.

Terwijl u de bijzondere schoonheden van Fethiye verkent, moet u niet vergeten dat de omliggende regio’s u ook zullen aantrekken. Oludeniz, Babadag en vele andere punten zijn zeer speciale redenen voor u om voor Corner Villas te kiezen! Bovendien krijgt u de kans om een ​​speciale ervaring op te doen door attracties zoals de Lycische Weg te verkennen. Dan moet u uw definitieve beslissing nemen door te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Wanneer u investeert in een zeer bijzondere regio als Fethiye, mag u zeker niet vergeten dat Turkije een ideaal investeringsland is. U vraagt ​​waarom? Het is mogelijk om onroerend goed te kopen tegen betaalbare prijzen voor buitenlanders in Turkije, waar altijd deviezenactiviteit is. Profiteer bovendien van de voordelen van het verkrijgen van staatsburgerschap direct na het doen van de investeringen. De privileges van Corner Villas wachten op u in Hisaronu, een van de meest bijzondere gebieden van Fethiye.