fbpx
image

Naam van het project: City Blue Apartments

Stijgende perfectie in de buurt van Çalış Strand: City Blue

Bent u klaar om uw plaats in te nemen in het nieuwe project dat oprijst met de zekerheid van Tufanlar İnşaat (bouw)? U zult een winstgevende en voordelige ervaring hebben door te investeren in City Blue, een uniek project dat zeer dicht bij het strand van Fethiye Çalış ligt. U mag zeker niet vergeten dat dit project, dat in alle opzichten perfectie biedt, u bijzondere kansen biedt. Als u nu klaar bent, laten we de projectdetails eens nader bekijken!

City Blue is een van de alternatieven die de aandacht trekt met zijn particuliere en openbare gebruiksruimten gebouwd op een oppervlakte van 1085 m2. Het heeft 20 verschillende appartementen met 1+1 en 2+1 opties en heeft ook een breed gebruiksgebied van het project. Het belangrijkste aspect van het project, dat is ontworpen met zijn unieke architectuur, is dat het slechts 2 km verwijderd is van Calis Beach. De privileges om deel te nemen aan dit perfecte project, bestaande uit 10 1+1 en 10 2+1 duplex appartementen, wachten op u. De 1+1 appartementen in het project City Blue krijgen afmetingen variërend van 51 tot 56 m2. 2+1 appartementen worden tussen de 102 en 125 m2 !

Het project, waarvan de bouw vanaf augustus 2022 begint, moet op 31 december 2023 worden voltooid. Op deze manier is het de moeite waard om te benadrukken dat het project wordt beschouwd als een geweldig alternatief voor investeerders dat in korte tijd kan worden opgeleverd. Het is tijd om actie te ondernemen voor een investering waarbij u de zekerheid van Tufanlar İnşaat voelt!

Investering in het meest bijzondere punt van Fethiye

Hoewel City Blue in elk aspect kwaliteit en perfectie biedt, valt het niet alleen op door zijn architecturale kenmerken. De kwaliteit van het project komt nog maar eens tot uiting met de onmisbare materialen zoals de materialen die worden gebruikt in het interieurontwerp, zonne-energie, vloerverwarmingen en airconditioning. Het is te zien dat het project, dat maximaal gebruik maakt van technologie, de nieuwste systemen op dit gebied biedt aan het gebruik van investeerders.

In het project, waar warmte- en waterisolatie tot in de puntjes wordt uitgevoerd, zijn op dit punt geen problemen te verwachten. Het is mogelijk dat het project in alle opzichten duurzaamheid biedt, vooral met de kwaliteitsstenen en tegels die tijdens de constructie zijn gebruikt. Wanneer u een milieuvriendelijke en kwalitatieve woonruimte wilt bouwen, kunt u kiezen voor City Blue, een van de meest bijzondere projecten in Fethiye.

Een speciale optie voor investeringen!

Aangezien investeren in Turkije elke dag een winstgevend en voordelig punt heeft bereikt, zal City Blue steeds belangrijker worden. U vraagt ​​waarom? Omdat de locatie van het project de aandacht trekt als het gaat om het bieden van een bijzondere optie. Met de nabijheid van Dalaman Airport, 60 km, 6 km van het stadscentrum, 2,5 km van het ziekenhuis, 2 km van Çalış Strand en 300 meter van de markt, is het mogelijk dat het project aan al uw wensen voldoet! Zijn de mogelijkheden daartoe beperkt?

Het feit dat het project zich in de regio Fethiye en Çalış bevindt, wordt beschouwd als een van de belangrijkste zaken die de winstgevendheid zullen garanderen. Fethiye, met attracties zoals Ölüdeniz, Butterfly Valley, Babadağ en de Lycische Weg, biedt natuurlijke en culturele schoonheden. Het is bekend dat het aantal mensen dat Fethiye van over de hele wereld komt bezoeken meer dan een miljoen bedraagt. Deze unieke plek, die letterlijk een centrum is op het gebied van toerisme, heeft compleet andere kenmerken met Çalış Strand. Çalış Strand is een optie die de aandacht trekt dankzij het azuurblauwe water en het gouden zand. In dat opzicht is het strand heel bijzonder voor inwoners van City Blue.

City Blue is niet alleen opvallend qua ligging, het is ook heel belangrijk dat het investeringsmogelijkheden biedt in Turkije! U kunt de privileges ervaren om zowel betaalbaar als voordelig te zijn bij het kopen van onroerend goed in Turkije. Met name City Blue weet de aandacht te trekken, omdat het kansen biedt voor het burgerschap van de Republiek Turkije. Hoe wilt u genieten van een kwaliteitsinvestering met de zekerheid van Tufanlar İnşaat?