fbpx
image

Naam van het project: Hayat Apartments

Een perfecte investering is mogelijk met Hayat Sitesi, een van de meest bijzondere projecten van Tufan Properties!

Dit project, dat oprijst in Taşyaka, de regio met de meest solide grond in Fethiye, slaagt erin om aan uw verwachtingen te voldoen op het gebied van natuurlijke schoonheden en landschappen, evenals een perfecte investeringsmogelijkheid. In dit project, dat ideaal is voor wie op zoek is naar rust en stilte, zult u de privileges kunnen ervaren om dicht bij sociale gebieden te zijn. Het feit dat het verweven is met de natuur en je de schoonheid van Fethiye laat ervaren, maakt het Hayat Sitesi-project speciaal. Voor degenen die voor verschillende doeleinden in Fethiye willen investeren, dankzij dit project kunt u uw investering voor uzelf of voor commerciële doeleinden doen. Nabijheid van sociale gebieden, kwaliteit van vakmanschap en een vlekkeloos project zullen enkele geldige redenen zijn om in Hayat Sitesi te investeren.

Een geweldig project dat aan verschillende behoeften zal voldoen

Dit project, gelegen in Fethiye Taşyaka, weet de aandacht te trekken voor investeringen met een gebruiksoppervlakte van 1617 m2, 2 blokken en 27 appartementen. De flats die gepland waren als 1+1 en 3+1 werden ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Het zwembad, de landschapsinrichting, de lift en de intercomsystemen in het project geven een luxe ontwerp aan en de appartementen voldoen aan de behoeften. Bovendien zal Hayat Sitesi, met de perfecte toepassing van warmte- en waterisolatie, het middelpunt van het leven worden!

Elk detail dat de voorkeur verdient in het interieurontwerp van het project, dat naar verwachting in mei 2023 zal worden voltooid met gebruikmaking van materialen van de hoogste kwaliteit, creëert een andere geldige reden voor u om te investeren. Wanneer u in het project begint te wonen, zult u kunnen zien dat elk detail is voltooid met materialen van de hoogste kwaliteit.

Fethiye’s meest speciale project wacht om je te ontmoeten

Hoe wilt u uw vastgoedinvesteringen naar het hoogste kwaliteitsniveau brengen met dit prachtige project in de wijk Taşyaka? In ons project, waar u alle schoonheden van Fethiye zult ontdekken, zal het zeer waardevol zijn om de schoonheden van de omgeving en de speciale opties voor u te verkennen.

Als u in Fethiye bent, in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş, kunt u van de zomer genieten. Bovendien is het voldoende om korte uitstapjes te maken om de schoonheden zoals de Lycische Weg en het strand van Ölüdeniz in de omgeving te ontdekken. Hayat Sitesi, op 5 km van het strand van Çalış en op 10 minuten lopen van Ölüdeniz; 1 km naar het stadscentrum, 1 km naar de markt en restaurant, en slechts 3 km naar het ziekenhuis. De afstand van het project, dat u alle details geeft die u nodig heeft voor een comfortabel leven, is slechts 60 km van Dalaman Airport.

De meest winstgevende manier om in Fethiye te investeren

Het is onvermijdelijk dat u winstgevend bent wanneer u met Hayat Site investeert. Terwijl u investeert in Fethiye, een centrum dat het hele jaar door de voorkeur heeft van miljoenen toeristen, moet u niet vergeten dat uw onroerend goed in korte tijd zal worden gewaardeerd en dat u zeer hoge huurinkomsten kunt krijgen. Naast dagelijkse verhuurmogelijkheden biedt Hayat Sitesi, het meest succesvolle project van Fethiye, u privileges voor langetermijnverhuur!

Het is zeer voordelig om deel te nemen aan dit project, dat de aandacht trekt met zijn alternatieve oplossingen en kwaliteitsopties voor elke belegger! Of u het onroerend goed dat u zelf hebt gekocht gebruikt of inkomsten uit huurinkomsten haalt. Elk alternatief dat u kiest, biedt u meer rendement. Het is tijd om deel te nemen aan een heel bijzonder project met Tufan Properties garantie!

Verspil geen tijd met investeren in het sterkste project van Fethiye!