fbpx
image

Naam van het project: Terrace Villas

Een heel ander leven in Ölüdeniz… Gelegen op slechts 2 minuten rijden van het wereldberoemde strand van Ölüdeniz, grenzend aan het betoverende blauw van Ölüdeniz en de weelderige bossen van Babadağ, waar u de dag kunt beginnen met de vogels die elke ochtend fluiten, neem de stad achter je en ren naar de historische Likya Yolu, genietend van het interieur en exterieur ontwerp. Een leven precies zoals je je had voorgesteld wacht op je in ons Tufan Terrace Villas-project.

U zult het comfort kunnen voelen in het project, dat luxe en moderniteit naar voren brengt met de kwaliteit van materialen. Het opmerkelijke project van Tufanlar İnşaat, dat een nieuwe woonruimte heeft gebouwd, wacht op de nieuwe bewoners van Ölüdeniz. Als u een van degenen bent die droomt van een luxe, functionele en natuurvilla, dan zult u uw droom waarmaken op een van de meest bijzondere locaties van de Egeïsche Zee.

Met de wens om perfectie te bereiken zonder de natuur te negeren in termen van architectuur, biedt Tufanlar İnşaat u 20 verschillende woonruimtes met de natuur met zijn hele villaproject. Terrace Villas, die uw zomerkeuze in Fethiye naar een heel nieuw niveau zullen tillen, stellen u niet alleen in staat om in contact te komen met de natuur, maar bieden u ook een luxe investeringsmogelijkheid.

Het project, dat werd gebouwd op een terrein van 9800 m2, bestaat uit 20 villa’s, allemaal vrijstaand. Tufanlar İnşaat, die elk detail in het project nauwgezet in overweging neemt, tekent een van de meest bijzondere projecten in Ölüdeniz. Met Terrace Villas, die u architecturale perfectie in elk detail laat voelen, moet u de deur openen naar een investering die uw toekomst zal vormgeven.

De villa’s hebben een vrijstaande tuin van 400 m2 en hebben elk 2 binnen- en buitenzwembaden, een Turks stoombad, een sauna, een jacuzzi en een lift. Daarnaast werden airconditioning- en vloerverwarmingsinfrastructuren voorbereid en installatieklaar gemaakt.

Ontdek de schoonheden door te investeren in Fethiye

Fethiye Ölüdeniz, bekend als een van de mooiste plekjes van Turkije, is een zeer populaire keuze, niet alleen voor een korte vakantie maar ook voor het kopen van een zomerhuis. Dankzij het klimaat, de natuur en de unieke textuur is het mogelijk om de deur te openen naar een kwaliteitsinvestering in Fethiye. Open de deur naar uw dromen met Terrace Villas, het op kwaliteit, comfort en luxe gerichte project van Tufanlar İnşaat!

Fethiye; Gelegen in het midden van Marmaris, Göcek, Dalaman, Akyaka, Datça, Kalkan en Kaş, grenst het aan vele natuurlijke schoonheden.

Terrace Villas ligt op 12 km van het stadscentrum en op 9 km van het Fethiye Staats Ziekenhuis. Hiermee kunt u profiteren van de mogelijkheden van de stad zonder de natuur en het comfort te hoeven missen.

In het project, dat 68 KM verwijderd is van Dalaman Airport, kunt u uw huis bereiken 1 uur nadat u uit uw vliegtuig bent gestapt. Bij Terrace Villas, een unieke kans voor diegenen die dromen van een aangenaam leven in de Egeïsche Zee, krijgt u de kans om de grootstedelijke chaos te ontvluchten en even op adem te komen.

Naast alle schoonheden van Ölüdeniz en het verschil maken met zijn luxueuze architecturale ontwerp, wachten Terrace Villas op u. In dit villaproject krijgt u de mogelijkheid om niet alleen te genieten van een huis of een zomerverblijf, maar ook van de nabijheid van natuurlijke en culturele schoonheden.

Terrace Villas onderscheidt zich door de nabijheid van de Likya Yolu en het strand van Ölüdeniz, en laat de perfectie zien die opkomt in de schaduw van Babadağ. Het zal een goede keuze zijn om perfectie te bereiken dankzij Terrace Villas, dat wordt beschouwd als een zorgvuldig bestudeerd project op het gebied van architectuur. U krijgt een eigen woonruimte dankzij een tuinhuis dat u bij Tufanlar İnşaat koopt.

Met de nieuwe kabelbaan bereikt u het fascinerende uitzicht op Babadag in 15 minuten. De leukste aspecten van het leven in Fethiye zijn bij Terrace Villas!

Terrace Villas, dat een zeer lucratief project zal zijn voor investeerders, biedt ook een kans op hoogrentende huurinkomsten in Ölüdeniz, waar jaarlijks duizenden mensen komen. U kunt gedetailleerde informatie krijgen van onze verkoopadviseurs om uw investering in Fethiye te doen, waarvan de waarde met de dag toeneemt bij korte of lange termijn verhuur.

Voor grote gezinnen, degenen die comfort zoeken en degenen die alleen in Ölüdeniz willen investeren, kunt u deelnemen aan dit opmerkelijke project van Tufanlar İnşaat. Haast je om deel te nemen aan Terrace Villas, die je alle perfectie zal brengen die je nodig hebt! Met Terrace Villas, die in augustus 2022 worden opgeleverd, komt u een stap dichter bij het leven in uw dromen. Het is tijd om uw investering vorm te geven door het Terrace Villas-project te onderzoeken zonder tijd te verspillen!

Terrace Villas wordt een van de nieuwe bewoners van Fethiye met Tufan İnşaat!